Porc
Botifarra crua: 9€/kg
Botifarra negra /ou / perol: 12€/kg
Bull negre / blanc / ou / fetge: 16€/kg
Xoriç: 10€/kg
Fuet: 20€/kg
Llonganissa: 26€/kg
Llonza: 9€/kg
Llom: 9€/kg
Carn magra: 9€/kg
Carn picada: 7,50€/kg
Cansalada virada 8€/kg
Producció pròpia i apte per intolerants.
Als elaborats només afegim sal i pebre.
Cansalada de coll: 7€/kg
Cansalada grassa: 5€/kg
Costelles: 8€/kg
Puntes de costella: 8€/kg
Ossos d’espina: 8€/kg(carnós) – 6€/kg(resta)
Carn de la caldera: 8€/kg
Peus: 6€/kg (cuit) – 5€/kg (cru)
Greixons: 20€/kg
Galtes: 9€/kg
Secret: 9€/kg
Rodó: 9€/kg